Mag ik mij voorstellen

Mijn naam is Helga van Hengst en al ruim 24 jaar een gediplomeerd visagist van Face To Face Visagie & Styling. Tevens organiseer ik meer dan 16 jaar belangeloos de Verwendag Power Beauties Speciaal voor (ex)kankerpatienten. Deze vindt meestal plaats rond 29 mei; Waarvan 3 jaar oprichter, voorzitter/organisator Stichting Power Beauties. De stichting is helaas per  2 augustus 2021 gestopt.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Instituut Thomas in Den Bosch en sinds 2005 heb ik een eigen  Beauty salon in Eindhoven opgericht, speciaal voor (ex)kankerpartienten. Face To Face Visagie & Styling  is ontstaan in 2001, nadat ik mijn diploma behaald heb! Het contact met mensen is voor mij heel belangrijk. Ik ben al jaren bekend om mijn vakkennis, ervaring en persoonlijke benadering op het gebied van visagie en styling.

 

Behalve het behandelen voor het goede doel, kunt u ook persoonlijk bij mij terecht voor een behandeling en advies. Om Hierover verder een afspraak te maken kunt u contact met me opnemen!

Stuur een e-mail naar [email protected] t.a.v. Helga Face To Face Visagie&styling. 

Bezoek ook mijn facebook pagina FacetoFace.  Voor € 37,50  kunt u al genieten van  een visagiebehandeling en/of algehele styling en gratis advies op maat.

De behandelingen

Visagie

U kunt terecht voor de volgende behandelingen: gezichtsreiniging, massage, peelings, dag-avond make-up, bruids-en feest make-up tevens manicure, nagels versieren en algehele styling, Ik maak uitsluitend gebruik van gerenommeerde merken schoonheidsproducten.

Gezichtsmasage 

Zowel voor vrouwen als mannen. Massage zorgt voor een betere doorbloeding en laat kleine rimpels vervagen, de huid krijgt haar stevigheid terug.

Bruids-en feestmake-up

Ga je trouwen of is er een feest? Ik zorg voor de juiste look.

Manicure

Bij manicure worden je handen in de watten gelegd met een heerlijke masssage, tevens versiering van nagels.

Styling

Bij styling krijgt u niet alleen een kleurenadvies ook wordt gekeken wat voor kleding voor welke gelegenheid het beste bij u past en worden ook uw haren gestyled.