Power Beauties Day

Lieve Vrijwilligers,
Dankzij jullie is de wereld zo veel mooier.
Fijn dat jullie er zijn.
Super bedankt daarvoor.
Jullie zijn goud waard!

Met een warme groet,
Helga Organisator Verwendag

Het was weer een leuke, gezellige, geslaagde Verwendag zondag 2 juni 2024.

Dit jaar was de Power Beauties Verwendag weer een groot succes. Helaas moesten we wat mensen missen die toch niet in de gelegenheid waren om te komen. Maar de mensen die er wel waren hebben alles uit de kast gehaald. Het was verwennerij ten top!

We willen iedereen bedanken voor hun komst en de gezelligheid. De vrijwilligers willen we weer heel erg bedanken voor hun inzet!!

Bekijk de video impressie van de oergezellige Power Beauties Day zondag 2 juni 2024

Bekijk de video impressie van de oergezellige Power Beauties Day zondag 2 juni 2024

<<

 

Verwendag zondag 2 juni 2024 speciaal voor (ex)kankerpatiënten

Benefiet voor Stichting Samen Tegen Kanker Valkenswaard

Lieve Power Beauties!

Ik heb geweldig nieuws voor jullie! Zondag 2 juni 2024 vindt de Verwendag Power Beauties weer plaats. We vieren dan ook 12,5 jaar samenwerking met Face To Face visagie&styling en Dynamo Jongeren Centrum in Eindhoven. Je bent van harte welkom! Van 12.00 – 17.00 uur in Wijkcentrum Unitas, Vlokhovenseweg 49 Eindhoven.

Deze speciale dag is bedoeld voor (ex) kankerpatiënten en wordt belangeloos georganiseerd in samenwerking met Dynamo Jongeren Centrum. Het belooft een fantastische dag vol verwennerij te
worden! Je kunt kiezen uit de volgende Beauty behandelingen: visagie make-up behandeling en styling advies, pedicure en massage behandelingen, nagels en haren stylen. Dit onder het genot van een bakkie thee, koffie en lekkere versnaperingen. Na afloop krijg je ook nog een leuk goed gevulde goodie bag mee.  Voor deze dag vragen wij een kleine bijdrage van € 7,50. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Samen Tegen Kanker Valkenswaard.

 

Datum 2024 is bekend!

De Verwendag Power Beauties dit jaar zal op zondag 2 juni 2024 in Eindhoven plaatsvinden.

Face To Face visagie & styling Helga van Hengst is al jaren bekend om haar vakkennis, ervaring en persoonlijke benadering op het gebied van visagie en styling. U bent bij Face To Face aan het juiste adres voor advies en behandeling van elk gezichtstype. Verder is zij de organisator van de jaarlijkse Verwendag Power Beauties speciaal voor (ex)kankerpatiënten.

Dynamo Jongerencentrum Eindhoven is een creatief platform voor jong talent. Een jongerencentrum, podium, workshopruimte en school in één. In een dynamische leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur, sport en nieuwe media. Ook zijn de subculturen Urban, Rock en Dance vanuit vrijwilligersgroepen sterk vertegenwoordigd.

Wijkcentrum Unitas in Eindhoven is een van de 7 Lumens-wijkcentra, waar je elkaar in een ongedwongen sfeer kunt ontmoeten. Iedereen is welkom en kan meedoen met activiteiten of zelf iets organiseren. Ook vind je hier ondersteuning voor eigen initiatieven en ideeën voor je wijk. De Lumens-wijkcentra draaien voor een groot gedeelte op onze betrokken vrijwilligers.

Ook deelnemen aan deze dag? Schrijf je dan in via het contact formulier op de website van www.facetofacevisagie.nl of bel naar het volgende telefoonnummer: 0644063138. Maximaal 2 personen per inschrijving, dit kan tot zondag 26 mei 2024. Vol is vol! Je kunt de bijdrage €7,50 overmaken op rekeningnummer van H.T. van Hengst NL87 RABO 0144 9836 13 onder vermelding van Power Beauties Verwendag 2024 Donatie Stg. Samen Tegen Kanker. Contant betalen op de dag zelf mag natuurlijk ook.

Lieve warme groet en ik kijk er enorm naar uit om jullie te zien!

Helga van Hengst Organisator Power Beauties Day/ Visagist Face To Face visagie&styling

Lieve Power Beauties,

Bedankt voor jullie donatie voor Stg Vier Het Leven in Someren. Dankzij jullie is er  op de Verwendag zondag 4  juni een bedrag van € 190,30 opgehaald. Super!

Donatie voor Stg Vier Het Leven
in Someren zondag 4 juni 2023

Lieve Power Beauties, alle vrijwilligers,  Dynamo Jongeren Centrum, Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven, Maatje040, alle Sponsoren, iedereen die ik vergeten mocht zijn heel erg bedankt!

Warme lieve groet,
Helga Organisator Power Beauties.

Ook dit jaar hebben we weer verwentasjes uitdedeeld bij Dynamo, we zijn erg blij met onze samenwerking!

De folder voor de verwendag op 4 juni is klaar!

Je kunt je nog steeds inschrijven voor de Verwendag. Dit kan uiterlijk tot 29 mei 2023. Vol = vol.

Met de folder voor de verwendag hebben we ook ons nieuwe logo ontvangen. Bedankt, we zijn er blij mee!

Eerste Verwentasje 2023

Gisteren is het eerste Verwentasje uitgereikt aan Judith van de Belt, directeur bij Maatje 040. Samen met haar team heeft zij voor de 3e keer belangeloos mogelijk gemaakt dat de Power Beauties Verwendag Speciaal voor (ex)kankerpatiënten op zondag 4 juni 2023 bij de Vrijwillige Hulpdienst Maatje 040 plaatsvindt. Ook heeft zij voor deze dag namens Maatje 040 een bedrag van € 150,- gedoneerd wat gebruikt mag worden voor eten, drinken en andere versnaperingen op de Verwendag 4 juni 2023. Dit om zo een steentje bij te dragen aan al deze moedige kanjers die in aanraking zijn gekomen door kanker en ze
op deze Speciale dag een lekkere en mooie Verwendag te bezorgen.

Wat een mooi gebaar!

Nogmaals bedankt namens Helga Organisator Power Beauties/Visagist Face To Face visagie&styling

Lieve Power Beauties, Leuk Nieuwtje!

Voor de Power Beauties Verwendag op zondag 4 juni 2023, hebben we weer fijne beauty behandelingen, laat je verwennen door een mooie make-up behandeling en styling advies op maat, of liever je haren laten stylen, of kies je voor meer ontspanning. Wat dacht je van een massage? Je kan ook lekker genieten en je voeten even laten rusten door een pedicure behandeling te ondergaan of geef je over aan onze nagelstyliste. Kun je geen keuze maken, schuif dan lekker aan en geniet van een drankje met lekkere versnaperingen en laat je verrassen. Voor iedere deelnemer is er weer een leuke goed gevuld  Verwentasje, zodat jezelf nog even een Verwenmoment kunt bepalen en nagenieten!

Deze dag is speciaal voor (ex)kankerpatiënten en hun familie.
Aan de deelnemers vragen we een kleine bijdrage van € 7,50; de opbrengst gaat naar Vier Het Leven in Someren die zich inzetten voor (ex)kankerpatiënten.
Waar: Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven Maatje 040, Piuslaan 74A 5614 HR Eindhoven.
Aanvang: 11:00 u. – 16:00 u.
Inschrijven: via de website www.facetofacevisagie.nl
Meer info: neem dan contact op met Helga van Hengst Organisator Power Beauties telefoonnummer: 0644063138.

Verwendag Powerbeauties

ZONDAG 4 JUNI 2023 SPECIAAL VOOR (EX KANKERPATIËNTEN) MET HUN FAMILIE
OPBRENGST GAAT NAAR STICHTNG VIER HET LEVEN SOMEREN

Dit jaar gaat Helga van Hengst visagist eigenaar van Face To Face visagie & styling en tevens organisator Power Beauties Day, voor de 11 e maal in samenwerking met Dynamo Jongeren Centrum en de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven Maatje 040 belangeloos de Verwendag Power Beauties organiseren voor (ex)kankerpatiënten; zondag 4 juni 2023 van 11:00u. tot 16:00u. Piuslaan 74a in Eindhoven. Ondanks dat Power Beauties Verwendag sinds augustus 2021 geen stichting meer is, wordt er nog steeds een Verwendag georganiseerd. Hiervoor wordt een kleine bijdragen gevraagd aan de deelnemers van euro 7,50 per persoon de opbrengst komt geheel ten goed aan de stichting Vier Het leven in Someren die zich inzetten voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Stichting Vier Het Leven in Someren is geboren in 2018. Dit omdat 3 dames het jaar ervoor hadden besloten een fun run te organiseren. Hiermee wilden ze donaties ophalen die besteed konden worden aan kankerpatiënten. Waarom een fun run voor deze doelgroep? Twee van die drie dames
dealden op dat moment met borstkanker. We werden in eerste instantie in de sportschool uitgedaagd om deel te nemen aan een run voor Pink Ribbon. Die organisatie financiert onderzoek en projecten op het gebied van behandeling​, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.

Helaas bleek dat van de 60 euro inschrijfgeld voor die run slechts één euro naar het goede doel ging. Dat stuitte ons tegen de borst. Wij konden prima zelf een run organiseren. Zo kwam de ‘Opgeven is geen Optie’-Run van de grond. Elke gedoneerde euro ging en gaat linea recta naar het goede doel. 
Meer weten over deze stichting bezoek de website www.vierhetlevensomeren.nl

Powerbeauties Verwendag zondag 4 juni 2023

De Powerbeauties Verwendag wordt in 2023 op 4 juni gehouden. We weten dat jullie allemaal gewend zijn om in mei verwend te worden. Maar in 2023 vallen alle bijzondere dagen vlak achter elkaar in mei. Daarom hebben we besloten om de dag voor één keer in juni te houden.

Door omstandigheden is de informatievoorziening voor de verwendag wat later op gang gekomen. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwspagina. Wil je op de hoogte gehouden worden over de verwendag van 2023? Houd dan deze website en onze facebookpagina in de gaten.

Bedankt lieve mensen

Heel erg bedankt lieve Power Beauties en alle donateurs voor jullie bijdrage geheel op eigen wijze. Met dank aan Kelly van Moorsel en Intia Geurts Beauty cat, Monique gastvrouw en Louise Schoonhoven voor het maken van de foto’s.

Het was even wennen terug vanuit mijn huiselijke setting maar met trots kan ik zeggen dankzij jullie lieve mensen wij voor Inloophuis Vicki Brownhuis euro 170,- hebben opgehaald, heel erg bedankt voor jullie bijdrage en inzet om deze dag weer te kunnen realiseren.

Hartelijke groet,

Helga van Hengst

Verwendag 2022

Vandaag was ik al vroeg op pad om de eerste Goodiebag te geven aan Jacqueline v. Heumen manager van Wijk centrum Unitas aan de Vlokhovenseweg in Eindhoven. Samen met Dynamo Jongeren Centrum zetten zij zich al enkele jaren belangeloos in voor de Power Beauties Day Verwendag Speciaal voor (ex)kankerpatiënten. Deze wordt gehouden zondag 29 mei 2022. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 7,50. Opbrengst hiervan gaat naar het Vicki Brownhuis in Den Bosch.

De Goodiebags zijn gesponsord door Face To Face visagie, Kruidvat, Benu apotheek uit Eindhoven en Nouvital Cosmetics in Rotterdam.

Op deze dag komt ook Kelly v. Moorsel van Beauty Cat; zij verzorgt al jaren belangeloos de pedicure, deze Power Beauty Dag neemt zij ook hun nagelstyliste Intia mee; make-up visagie verzorgd door Helga van Hengst van Face To Face visagie tevens organisator Power Beauties Day. Verder is er ook nog een leuke zoete verrassing 

Inschrijven kan nog steeds via www.facetofacevisagie.nl
Wil je alleen een goodiebag voor Vicki Brownhuis doneren € 7,50 dat kan natuurlijk ook.
Stuur een email naar [email protected] 

Tot ziens…

Warme groet, Helga

Nieuwtje:

Dit jaar doet ook de BrainWash kappers winkelcentrum Vaartbroek in Eindhoven belangeloos mee aan de Verwendag Power Beauties Day zondag 29 mei 2022; zij verzorgen net als Benu apotheek Eindhoven, Nouvital Rotterdam, Kruidvat Eindhoven en Face To face visagie&styling Helga uw Visagist tevens organisator Power Beauties Day de goodiebags.

Kelly van Moorsel van Beauty Cat uit Eindhoven, verzorgt al ruim meer dan 8 jaar belangeloos pedicure behandelingen voor de Verwendag, ook op 29 mei 2022 zal zij weer van de partij zijn om de voetjes in de watten te leggen. Vanwege het overweldigende aantal inschrijvingen neemt zij dit jaar ook Intia, de nagelstyliste van Beauty Cat mee. Zij zal de nagels van de deelnemers heerlijk verzorgen.

Met dank aan Dynamo Jongeren Centrum in Eindhoven, Ilokaal Lelystad en alle lieve mensen die al een kleine bijdrage hebben gedoneerd.

Je kunt je nog steeds inschrijven voor de Verwendag op zondag 29 Mei en/of doneren voor een goodiebag, wij vragen een kleine bijdrage van € 7,50. De opbrengst gaat dit jaar naar het Vicky Brownhuis in Den Bosch. www.vickibrownhuis.nl

Inschrijven kan via deze site: maak gebruik van het contactformulier of bel gerust naar Helga van Hengst, ook voor meer info over deze dag of eventuele donatie en andere vragen. Mobielnummer: 0644063138. De verwendag Power Beauties vindt plaats aan de Heliconstraat 57 5631 HJ Eindhoven. Van 10:00 u. tot en met 16:00 uur in geheel huiselijke setting. Maximaal 2 personen per Inschrijving.

Wij heten u van harte welkom op zondag 29 mei 2022 heel veel liefs met een warme groet,
Helga organisator Power Beauties Day / Face To Face visagie&styling.

Verwen Nieuws!

Zet het alvast in je agenda

Op zondag 29 mei 2022 wordt er voor de 10e keer door Helga, uw visagist van Face To Face visagie & styling, tevens organisator Power Beauties Day, vanuit de Heliconstraat 57, 5631 HJ in Eindhoven de Verwendag georganiseerd. Van 10:00 – 16:00 uur bent u van harte welkom; dit met het in acht nemen van de corona maatregelen en op afspraak. Omdat de Stichting per augustus 2021 is gestopt wordt de Power Beauties Verwendag speciaal voor (ex)kankerpatienten in een huiselijke setting belangeloos georganiseerd en krijgen deze stoere Power Beauties die in aanraking zijn gekomen door deze nare ziekte een Verwen moment bestaande uit een dag make-up en/of styling geheel verzorgd door Helga  en een vrijwilliger. Dit jaar doet ook Dynamo Jongerencentrum in Eindhoven voor de 10 keer belangeloos weer mee. Zij ontwerpen de posters en flyers. Verder wordt de website Face To Face visagie & styling Power Beauties al 4 jaar  door iLokaal in Lelystad verzorgd. De Beauty  Verwentasjes worden dit jaar gesponsord door Face To Face visagie & styling Power Beauties, Benu-apotheek Cassandraplein en het Kruidvat in Eindhoven. Ook is er een leuke zoete verrassing. Dit alles onder het genot van een bakkie koffie of thee. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd van euro 7,50. De opbrengst komt ten goede aan het Vicki Brownhuis in Den Den Bosch. Centrum voor leven met en na kanker. Dit jaar bestaat het Vicki Brownhuis 30 jaar. De donatie zal ten goede komen aan een van de jubileum activiteiten dit jaar. www.vickibrownhuis.nl

Opbrengst verwendag naar Vicki Brownhuis

Dit jaar gaat de opbrengst van de Verwendag Power Beauties naar het Vicki Brownhuis: sinds 1992 het eerste centrum voor leven met en na kanker in Nederland. Zij zijn er voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het centrum wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Zij zijn geen behandelingsinstituut, maar een informele ontmoetingsplaats. De deur staat voor je open! Loop gerust eens binnen zonder afspraak.

Afspraak

Wil jij ook genieten van een Verwen moment op zondag 29 mei; maak dan een afspraak. Dit kan tot zondag 22 mei 2022. Maximaal 2 personen per afspraak. Gebruik het contact formulier op de website www.facetofacevisagie.nl of maak telefonisch een afspraak op 06-44063138.

Impressie Power Beauties Dag

Ben je nog nooit op de Power Beauties Dag geweest? Of wil je nog even van de gezellige sfeer genieten? Bekijk dan onze video van de Power Beauties Dag. En wie weet, ben jij er deze keer ook bij….